In samenwerking met Sportfondsen Leiderdorp organiseren we in 2018 weer kennismakingscursussen. De cursus bestaat uit 5 lessen en starten op 22 januari en op 3 maart.

PUPPY’s 4-6 jaar 17:00-17:45 25 euro Wil je lekker kruipen, rollebollen, springen, vallen en weer opstaan? Dan kun je terecht bij Aikido Puppy’s. We doen dieren na, we doen oefeningen op de dikke mat en we leren het puppy commandospel. Want goed leren luisteren is voor puppy’s natuurlijk heel belangrijk. Omdat het aikido geen wedstrijden kent kunnen we de oefeningen gebruiken om de kinderen te leren samenwerken en rekening te houden met elkaar. Niet botsen, slimme oplossingen verzinnen en aardig doen zijn enkele aandachtspunten van deze les. Spelenderwijs werken we aan discipline, grenzen en concentratie. Iedere les bevat het onderdeel ‘FOCUS’. Dan leren de kinderen in stilte de oefeningen te doen. Zo wisselen we actie en concentratie af.
KIDS 7-12 jaar 17:45-18:45 25 euro Houding, beheersing, actie. Daar draait het om bij aikido. Aikido is een denksport. Want je hebt je koppie erbij nodig. Dan kun je leren om door de lucht te vliegen als een ninja. Aikido is een verdedigingssport die je alleen samen kunt leren. Aardig en beleefd zijn, met iedereen kunnen oefenen en focus zijn belangrijke voorwaarden om elkaar op de grond te mogen gooien.
ADULTS 14-75 jaar 18:45-20:00 30 euro Ontspannen in actie, actief werken aan ontspanning. Gebruik de kracht van je tegenstander. Maak jezelf sterk door als een geheel te leren bewegen. We werken aan conditie, flexibiliteit, focus en grenzen bewaken. Aikido is een sociale sport, je leert met en en van elkaar.

Aanmelden kan eenvoudig en snel met onderstaand formulier.

AIKIDO

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Geboortedatum

E-mailadres

Geeft zich op voor de kennismakingscursus
PUPPY'sKIDSADULTS

Opmerkingen

Ik ga akkoord met de voorwaarden kennismakingscursus